NKBM će i dalje otpuštati u Credy banci

Bez autora
May 12 2010

Nova Kreditna banka Maribor (NKBM) ove godine na razini grupe očekuje 34,8 milijuna eura dobiti, koja je lani iznosila 12,9 milijuna eura. U prvom ovogodišnjem kvartalu nije se nastavila crna slika iz studenog i prosinca. Ukoliko dođe do pogoršanja na tržištu nekretnina, ono neće znatno utjecati na konačni rezultat zbog prošlogodišnjih oslabljenja. U srpskoj Credy banci, koju je NKBM nedavno preuzela, problematičan je broj zaposlenika, kojih je 700. Njihov su broj u mjesec dana smanjili za 10 posto, a isto namjeravaju činiti i dalje.

NKBM će i dalje otpuštati u Credy banciNova Kreditna banka Maribor (NKBM) ove godine na razini grupe očekuje 34,8 milijuna eura dobiti, koja je lani iznosila 12,9 milijuna eura, izjavio je član uprave Andrej Plos.

Dodao je kako se u prvom ovogodišnjem kvartalu nije nastavila crna slika iz studenog i prosinca. Ukoliko dođe do pogoršanja na tržištu nekretnina, ono neće znatno utjecati na konačni rezultat zbog prošlogodišnjih oslabljenja, ocjenjuje Plos.

Pojašnjava kako je u srpskoj Credy banci, koju je NKBM nedavno preuzela, problematičan broj zaposlenika, kojih je 700. Njihov su broj u mjesec dana smanjili za 10 posto, a isto namjeravaju činiti i dalje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik